Books recommended by BLACK MOON

Прочитанное

16 Nov 2020
0
comments
Favorites
Books from BLACK MOON

Місто дівчат

«Місто дівчат» — новий бестселер Елізабет Ґілберт, яка підкорила світ романами «Їсти, молитися, кохати» та «Природа всіх речей». Це інтригуючий роман про жіночу сексуальність і свободу, про відвагу бути собою і право жити так, як тобі хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити, особливо в такому непростому і мінливому місті, як Нью-Йорк. Роман «Місто дівчат» починається 1940 року, коли дев’ятнадцятилітню Вівіан Морріс виганяють з престижного коледжу. Батьки відправляють доньку на Мангеттен до тітки — власниці невеликого, проте дуже ексцентричного театру. Несподівано для себе Вівіан опиняється у справжньому вирі довоєнного богемного життя. Знайомства із зірками, незвичайні теат­ральні постановки, нестримний секс, ріки алкоголю і відчуття цілковитої свободи спершу заворожують та спокушають, а потім вибивають землю з-під ніг. І це лише початок шляху Вівіан довжиною в життя, який необхідно пройти, щоб зрозуміти: ти не мусиш бути хорошою дівчинкою, щоб бути хорошою людиною.
See all
Favorites
Books from BLACK MOON

Під скляним ковпаком

Favorites
Books from BLACK MOON

Дівчина, яка читала у метро

Жульєт — трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Її стосунки з чоловіками закінчуються, так і не почавшись. Уранці, їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках. Її життя змінюється, коли Жульєт потрапляє в химерний будинок. Господар, виявляється, збирає книжки, а потім шукає саме тих людей, яким та чи інша книжка здатна змінити долю…
See all
Favorites
Books from BLACK MOON

Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди

Перекладено 35 мовами світу. Понад 67 тижнів № 1 у рейтингу бестселерів The New York Times. Продано понад 3 000 000 примірників. Втомилися від звичайного прибирання? За методом КонМарі ви приберете раз і ­назавжди! Він не зводиться до набору правил, як сортувати та зберігати речі. Це інструкція зі способу мислення, яка допоможе вам навести лад у домі та в житті й ніколи не повертатися до безладу! Позбавитися можна не лише непотрібних речей, а й зайвих зв’язків і кілограмів!Зміни мислення – зміни життя!
See all
Favorites
Books from BLACK MOON

Прощайте, вещи! Новый японский минимализм

Фумио Сасаки не является экспертом в области просвещенного минимализма или организованным гуру, как Мария Кондо, он просто обычный парень, который испытывал стресс и постоянно сравнивал себя с другими, пока однажды не решил изменить свою жизнь. Эффект был замечательным: Сасаки обрел настоящую свободу, новую направленность и реальное чувство благодарности за все вокруг него. Сасаки скромно делится своим личным минималистским опытом, предлагая конкретные советы по минимизации процесса и показывая, как новое минималистское движение может не только трансформировать ваше пространство, но и по-настоящему обогатить вашу жизнь. Преимущества минималистской жизни могут быть осознаны кем угодно, и видение Сасаки откроет вам глаза на потенциал минимализма и ощущение истинного счастья.
See all
Favorites

Comments