Места от Сергей Притула

ТОП-8 любимых мест для отдыха Сергея Притулы в Украине


Сергей Притула

Не знаете, где отдохнуть? Обратите внимание на любимые места Сергея Притулы в Украине. Сохраняйте в закладки, чтобы не потерять!
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Витачов

«Про Трипілля ви, звісно, знаєте, а от чи чули ви про Витачів? Якщо не чули, то вам сюди. Сучасний Витачів — це мальовниче селище, але колись це був дуже важливий торговий та військовий порт-фортеця на Дніпрі. Я. чесно, ніколи не уявляв, як там можна було воювати, коли тебе відволікають такі розкішні краєвиди? Там реально зачаровані місця і природа фантастична. Шукайте гору Красуху. З неї відкривається такий краєвид, який ви ніколи за гроші не купите», — говорить Сергій Притула.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Вишневец (усадьба)

«Цей розкішний палац був родинним гніздом великого шляхетного роду Вишневецьких. Рід був непростий. Дав Польщі короля, кронпринців, наказних отаманів, а в самому палаці зупинялися видатні люди. І йдеться зараз не лише про Тараса Григоровича Шевченка. Туди регулярно заїжджав Оноре де Бальзак, який назвав палац Вишневецьких маленьким Версалем. І якщо справжній Версаль ми цього року ризикуємо не побачити взагалі, то палац Вишневецьких чекає нас щодня, ось він, практично поруч», — розповів ведучий шоу Хто зверху?.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Реабілітаційний центр бурого ведмедя

«Це єдиний такого роду центр в Україні, у який завозять ведмедів, з якими не надто добре поводилися їхні попередні власники. Тут багато ведмедів, яких забрали з приватних зоопарків, звіринців, або ж які набідувалися в цирку. У цьому реабілітаційному центрі бурих лікують та вчать пристосовуватися до природніх умов життя. Туристів туди пускають, і я максимально рекомендую вам відвідати це місце. В цирку, щоправда, після того сміятися не будете, але вражень залишиться на все життя», — пояснює Сергій.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Тростян

«В Карпатах насправді є чимало привабливих гір, але Тростян — моя любов. Висота — 1232 метри, і на кожному метрі вас чекають незабутні враження. Там і смереки, і полонини, і катання на лижах та снігоходах взимку, і катання на квадроциклах влітку», — зізнається ведучий Нового каналу.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Туннель любви (памятник природы)

«Про тунель кохання нецікаво слухати, його треба бачити, туди треба їхати. Тож не баріться, найближчими вихідними обов’язково туди поїдьте. І не забудьте спрей від комарів, бо вони вас теж дуже люблять», — усміхається Притула.
В закладки
Места от Сергей Притула

Паланок

Эта средневековая крепость находится в городе Мукачево и расположена на горе вулканического происхождения. Это не просто резиденция, в которой проживали правящие князья, здесь жило огромное количество людей — аристократы, слуги, мастера. А во время осады замок служил укрытием и для крестьян, живущих вокруг.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Верхняя Грабовница

В этом селе находится бункер на Линии Арпада — хорошо сохранившаяся памятка Второй мировой войны. Линия Арпада — ряд защитных объектов, которые тянулись 800 км по карпатскому хребту. Ведущий Нового канала уверяет: это невероятно крутая точка, о которой в Украине мало кто знает. Но Притула не рекомендует спускаться в туннель без гида — так вы просто ничего не поймете. Экскурсия длится 40−45 минут.
Смотреть все
В закладки
Места от Сергей Притула

Боржава (полонина)

«Большинство пути на пастбище лучше преодолеть на подъемнике, а затем, чтобы получить максимальное удовольствие от пейзажей, подниматься еще пешком, время от времени делая привалы. Пейзажи невероятные — от традиционно карпатских до таких, которые слегка похожи на Ирландию. Перед тем, как спускаться на подъемнике, можете посетить колыбу или чайовню», — советует ведущий проекта Хто зверху?.
Смотреть все
В закладки