Игры от Natalia Marenich

HITMAN

5 авг. 2020

Natalia Marenich

Милый такой мужчина...
Смотреть все
0
комментариев
В закладки
Игры от Natalia Marenich

HITMAN 2

Travel the globe and track your targets across exotic sandbox locations in HITMAN™ 2. From sun-drenched streets to dark and dangerous rainforests, nowhere is safe from the world’s most creative assassin, Agent 47 in the ultimate spy thriller story.
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Hitman GO

Состояниеотпатрулирована
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Hitman: Absolution

Гра починається з того, як Агенту 47 дають контракт на Діану — координатора агентства, яка довгий час була напарницею 47, яка видавала останньому контракти на вбивства. Тревіс, один із впливових членів агентства, наказує 47 убити її за зрадництво та перехід на бік ворога (а саме — Джека Ліленда, головного антагоніста Blood Money), а також забрати якусь дівчину Вікторію, яка дуже сильно потрібна агентству. 47 погоджується на контракт, хоча в глибині душі й не бажає вбивати координатора.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Hitman: Blood Money

У грі з'явилася можливість отримувати гроші за виконану місію. На ці гроші можна модернізувати зброю, підкуповувати свідків і поліцію, змінювати особистість. З'явилася статистика впізнаваності: якщо персонаж увірвався в будинок з M4 напролом, перебив всю охорону і засвітився на камеру, то його фотографія з'явиться на шпальті місцевої газети. Відповідно, в такій місії йому не дадуть спокійно пройти повз охорону. Рушій Glacier зазнав безліч косметичних доопрацювань. Рівні володіють характерною атмосферою: наприклад, на святі Марді Гра в одній локації знаходиться 2000 NPC.
Смотреть все
0
В закладки

Комментарии