Игры от Natalia Marenich

Old but gold

8 июля 2020
0
комментариев
В закладки
Игры от Natalia Marenich

The Elder Scrolls III: Morrowind

Стародавні Сувої ІІІ: Морровінд — рольова гра з відкритим світом в жанрі фентезі, розроблена Bethesda Game Studios і видана Bethesda Softworks. Третя основна частина серії The Elder Scrolls і наступна за хронологією за The Elder Scrolls II: Daggerfall. Гра вийшла для ПК і Xbox в 2002 році.Події Morrowind відбуваються у вигаданому всесвіті The Elder Scrolls на Вварденфеллі, гігантському вулканічному острові в провінції Морровінд, населеної народом темних ельфів - данмерів. Світ гри є відкритим - гравець може вільно подорожувати по ньому, самостійно знаходячи цікаві місця і завдання. Основна сюжетна лінія гри пов'язана з місцевим божеством Дагот Уром, яке намагається знайти силу і звільнити Морровінд від влади Імперії. Гра примітна вкрай екзотичними і еклектичними локаціями, вбирає в себе елементи різних культур, архітектури і мистецтва країн Близького Сходу та Східної Азії, а також елементи модерну і стімпанку.Гра була добре прийнята критиками і гравцями, до 2005 року розійшлася тиражем понад чотири мільйони копій і отримала понад 60 нагород від різних видань, в тому числі «Гра року».
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Dreamfall: The Longest Journey

Dreamfall: The Longest Journey (англ. Dreamfall: Нескінченна подорож) — Пригодницька тривимірна комп'ютерна гра з елементами action-adventure та видом від третьої особи. Видана 17 квітня 2006 року норвезькою компанією Funcom; сценарист та дизайнер — Рагнар Торнквіст. Гра поєднує елементи фантастики та фентезі.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Fahrenheit

В концовке что-то несуразное, но начало крепкое и в целом игра знаковая. ИМХО - ничего атмосфернее Девид Кейдж уже потом не сделал.
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Демиурги / Etherlords

Вот в этой игрушке я была большим задротом, несомненно.
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Dragonriders: Chronicles of Pern

Может к геймплею и много вопросов, но не могу не поместить ее сюда. Очень уж запомнилась в свое время.
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Neverwinter Nights (серія ігор)

Відеогра жанру RPG, розроблена BioWare. Механіка гри базується на третій редакції настільної гри Dungeons & Dragons. Події відбуваються у фентезійному світі Forgotten Realms.Перше видання містить кампанію, яку можна проходити як у режимі одного користувача, так і з іншими користувачами по інтернету. Також воно містить BioWare Aurora Neverwinter Nights Toolset (лише для Windows) який є досить потужним інструментом для створення модулів на ресурсах гри.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Baldur's Gate (Серія ігор)

Baldur's Gate — культова комп'ютерна рольова гра, дія якої відбувається в фентезійному світі Forgotten Realms (у північній частині континенту Фейрун), розроблена BioWare і випущена Interplay у 1998 році. Це перша гра в серії Baldur's Gate. Гра має доповнення Baldur's Gate: Tales of the Sword Coast (1999) і сиквели Baldur's Gate II: Shadows of Amn (2000) та Baldur's Gate II: Throne of Bhaal. Також були випущені кілька ігор серії для PS2, але зі значно спрощеною рольовою складовою. Було багато чуток про розробку Baldur's Gate III, проте Bioware офіційно заявила про те, що жодних робіт у цьому напрямку не ведеться і не планується.Сюжет гри тісно пов'язаний з книжковою трилогією «Аватари», у якій сталися події, відомі як Смутні часи (Time of Troubles).Трійка найсильніших темних богів загинула, а їхнє місце посів один-єдиний смертний. Проте, бог вбивць Баал передбачав такий кінець, і тому створив собі нащадків з-поміж смертних, що нічого не підозрювали. Нічим особливим вони не виділяються серед інших, проте кров мертвого бога тече в їхніх жилах і може дозволити одному з них зійти на трон батька.Головний герой гри є одним із дітей Баала, але він не знає про це. Є й інший, на ім'я Саревок, охочий знищити всіх своїх братів і сестер, щоб самому стати єдиним спадкоємцем божественного трону. Ваша першочергова задача вижити, бувши постійною ціллю для вбивць, а вже потім ви зможете зійтися із Саревоком і, як знати, самому зазіхнути на трон батька. Допомагати героєві в його подорожі будуть багато авантюристів, яких можна брати (чи не брати) у свою команду.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Half-Life 2

Yауково-фантастичний шутер від першої особи, продовження відеогри Half-Life, розроблене та видане Valve Corporation. Гра вийшла 16 листопада 2004 (21 листопада 2004 в країнах СНД, видана компанією SoftClub) для Windows і одержала найвищі оцінки багатьох авторитетних видань. Крім цього, гра зібрала безліч нагород і 39 титулів «Гра року 2004». Розробка тривала шість років, протягом яких вихідний код гри був навіть викрадений і викладений у Інтернет. Кошторис Half-Life 2 становив близько 40 мільйонів доларів.Станом на 2011 рік було продано понад 12 млн копій гри. У 2005 році вона була перевидана в колекційному коробковому виданні «Half-Life — гра року». На території країн СНД це видання було випущене компанією Бука.Сюжет продовжує події Half-Life та фізика Гордона Фрімена. Після подій в комплексі «Чорна Меза» він отямлюється, пробуджений загадковим G-меном, через 20 років у антиутопічному світі. Вся Земля перебуває під владою Альянсу, де пересічні люди ведуть жалюгідне існування, поки цивілізація занепадає, а з планети до інших світів викачуються ресурси. Проте Гордон, познайомившись з підпіллям, починає боротьбу проти влади загарбників, даючи людям надію на краще життя.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Quake (серія ігор)

Quake (укр. Струс, тремтіння) — відеогра жанру шутера від першої особи, розроблена id Software і випущена 22 червня 1996 року. Quake здійснила прорив у 3D-технологіях, використовуючи текстуровані полігональні моделі замість спрайтів, повністю реалізувавши тривимірний світ замість двовимірної карти з інформацією про висоту (як було в Doom). Quake була однією із небагатьох ігор, що дозволяла грати через Інтернет, а не лише в локальній мережі, що значною частиною зумовило її популярністьБільшу частину рушія Quake написав Джон Кармак. Гра також відома своїм саундтреком, який написав Трент Резнор з музичного гурту Nine Inch Nails. Quake є родоначальником однієї з найуспішніших ігрових серій: продано більше 4 мільйонів копій Quake, Quake II та Quake III Arena. Наприкінці 2005 року вийшло продовження серії — Quake 4, що є сюжетним продовженням Quake II. З появою Quake, зародилося поняття «кіберспорт», виникла велика спільнота гравців та почалися проведення великих чемпіонатів з відеоігор з цінними призами.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Dark Messiah of Might and Magic

От создателей (будущих) Дизонорд.
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Prince of Persia (серія ігор)

3 октября 1989 года Джордан Мекнер, выпустивший в 1984 году игру «Karateka», после многолетней работы выпустил игру «Принц Персии», которая отличалась плавной анимацией персонажей и увлекательностью игрового процесса. При разработке игры Джордан Мекнер для анимирования игровых персонажей использовал своего брата Дэвида, оцифровывая видео, на которых были запечатлены движения Дэвида. Эта технология позволила создать героев, которые двигаются естественно. После выпуска для Apple II, где игра не пользовалась особым успехом, игра была портирована на несколько других платформ. Спустя год после выпуска были выпущены порты на другие персональные компьютеры — Amiga, Atari ST и IBM PC-совместимые.
Смотреть все
0
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Forgotten Realms: Demon Stone

Маленькая, линейная, но до чего же яркая игра.
В закладки
Игры от Natalia Marenich

Golden Axe (серия ігор)

Любо играть за старичка и кататься на скачущих драконах.
0
В закладки

Комментарии