Кулинария от Mariya Tsikalyshyn

Спробувати приготувати

10 мая 2020
0
комментариев
В закладки
Кулинария от Mariya Tsikalyshyn

Аранчині

Свою назву страва отримала завдяки насиченому жовто-помаранчевого кольору після обсмажування в маслі, який придає аранчині схожість з маленькими апельсинами.
0
В закладки
Кулинария от Mariya Tsikalyshyn

Крылышки «Баффало»

Обжигающие куриные крылышки во фритюре buffalo - это праздник для желудка любителя фаст-фуд.
0
В закладки
Кулинария от Mariya Tsikalyshyn

Шарлотка

Інгредієнти:4 яйцясклянка цукрусклянка борошнадекілька яблук, бажано твердих, можна напівсолодких, наприклад, антонівка.корицяЗмастити форму для випікання маслом чи рослинною олією. Засипати форму паніровочними сухарями (краще крихтами тертого хліба). Нарізати яблука кубиками й посипати їх корицею. Узяти білки яєць і збити їх з цукром до утворення піни, після чого поступово додавати жовтки і збивати далі суміш, знову ж до утворення піни. Залити рівномірно тістом яблука. Випікати 30 хвилин при температурі 150 градусів. Готовність шарлотки легко перевірити за допомогою сірника чи дерев'яної палички: при встромлянні в шарлотку до палички не має приставати тісто.[2]
Смотреть все
0
В закладки
Кулинария от Mariya Tsikalyshyn

Вівчарський (пастуший) пиріг

Інгредієнти (на 4 порції): для пюре - Картопля - 900 г, молоко - 3 ст. ложки, вершкове масло - 1 ст. ложка, сіль, перець; Для фаршу - Яловичий фарш - 450 г, морква - 1 корінь, олія, спеції - 1/2 ч. ложки, петрушка (свіжа) - 1 ст. ложка і шавлія - ​​1-3 листочка.Приготування: пюре - Відварити картоплю, розім'яти її в пюре з молоком і невеликою кількістю вершкового масла, додати сіль і перець. Фарш - Обсмажити нарізану цибулю в олії, додати фарш, потім - моркву, нарізану скибочками і в кінці покласти спеції. Покласти все це на дечко, а зверху - пюре, посипати на додаток перетертим сиром (зазвичай - чеддер). Випікати в духовці при 200°С протягом приблизно 25 хвилин. Будьте обережні, зверху утворюється крихкий шар.
Смотреть все
0
В закладки

Комментарии