Книги от BLACK MOON

Прочитанное

16 нояб. 2020
0
комментариев
В закладки
Книги от BLACK MOON

Місто дівчат

«Місто дівчат» — новий бестселер Елізабет Ґілберт, яка підкорила світ романами «Їсти, молитися, кохати» та «Природа всіх речей». Це інтригуючий роман про жіночу сексуальність і свободу, про відвагу бути собою і право жити так, як тобі хочеться. А ще — історія дуже незвичайного кохання, на яке наклала свою тінь війна, та справжньої дружби, яку нелегко знайти, зрозуміти та оцінити, особливо в такому непростому і мінливому місті, як Нью-Йорк. Роман «Місто дівчат» починається 1940 року, коли дев’ятнадцятилітню Вівіан Морріс виганяють з престижного коледжу. Батьки відправляють доньку на Мангеттен до тітки — власниці невеликого, проте дуже ексцентричного театру. Несподівано для себе Вівіан опиняється у справжньому вирі довоєнного богемного життя. Знайомства із зірками, незвичайні теат­ральні постановки, нестримний секс, ріки алкоголю і відчуття цілковитої свободи спершу заворожують та спокушають, а потім вибивають землю з-під ніг. І це лише початок шляху Вівіан довжиною в життя, який необхідно пройти, щоб зрозуміти: ти не мусиш бути хорошою дівчинкою, щоб бути хорошою людиною.
Смотреть все
В закладки
Книги от BLACK MOON

Під скляним ковпаком

В закладки
Книги от BLACK MOON

Дівчина, яка читала у метро

Жульєт — трохи дивакувата мрійниця. Майже завжди самотня. Її стосунки з чоловіками закінчуються, так і не почавшись. Уранці, їдучи в метро на роботу, вона зацікавлено розглядає книжки в чужих руках. Її життя змінюється, коли Жульєт потрапляє в химерний будинок. Господар, виявляється, збирає книжки, а потім шукає саме тих людей, яким та чи інша книжка здатна змінити долю…
Смотреть все
В закладки
Книги от BLACK MOON

Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди

Перекладено 35 мовами світу. Понад 67 тижнів № 1 у рейтингу бестселерів The New York Times. Продано понад 3 000 000 примірників. Втомилися від звичайного прибирання? За методом КонМарі ви приберете раз і ­назавжди! Він не зводиться до набору правил, як сортувати та зберігати речі. Це інструкція зі способу мислення, яка допоможе вам навести лад у домі та в житті й ніколи не повертатися до безладу! Позбавитися можна не лише непотрібних речей, а й зайвих зв’язків і кілограмів!Зміни мислення – зміни життя!
Смотреть все
В закладки
Книги от BLACK MOON

Прощайте, вещи! Новый японский минимализм

Фумио Сасаки не является экспертом в области просвещенного минимализма или организованным гуру, как Мария Кондо, он просто обычный парень, который испытывал стресс и постоянно сравнивал себя с другими, пока однажды не решил изменить свою жизнь. Эффект был замечательным: Сасаки обрел настоящую свободу, новую направленность и реальное чувство благодарности за все вокруг него. Сасаки скромно делится своим личным минималистским опытом, предлагая конкретные советы по минимизации процесса и показывая, как новое минималистское движение может не только трансформировать ваше пространство, но и по-настоящему обогатить вашу жизнь. Преимущества минималистской жизни могут быть осознаны кем угодно, и видение Сасаки откроет вам глаза на потенциал минимализма и ощущение истинного счастья.
Смотреть все
В закладки

Комментарии